SÈNIOR MASCULÍ PNM: HSJD 29-24 HANDBOL PALAUTORDERA SALICRU

Doble alegria es va viure al Salvador Gimeno. Primer per tornar a trobar-nos amb la nostra afició i segon per la gran victòria aconseguida fonamentada en una inexpugnable defensa que va propiciar moltes recuperacions de pilota que van facilitar la tasca en atac. Amb aquest magnífic treball es va arribar descans amb un avantatge de set gols (15-8).

La segona part seguim molt actius sense baixar la guàrdia en defensa i amb grans aportacions de la porteria. Aquesta situació, que ens va portar a tenir avantatges de fins a nou gols, no va ser definitiva ja que l’equip visitant va seguir lluitant per disminuir la diferència. Tot i l’esforç visitant, el partit va estar molt ben controlat en els minuts finals pel nostre equip. A la fin, 29-24.

Cal destacar la gran participació dels joves del planter que van rendir a gran nivell.

Aquesta setmana doble partit, on ens desplacem per jugar el partit ajornat contra Avannubo La Roca dimecres 24 a les 21:00 hores. I el dissabte 27 ens tornarem a desplaçar a Sant Quirtze per disputar el partit a les 20:30 hores.