SENIOR FEMENI DHP : BM.FEM.ELDA PRESTIGIO 28 – 26 HSJD

Aquesta setmana hem tornat a punxar. La primera part del partit hem començat per sota al marcador i mica en mica hem anat marcant fins arribar al descans amb un empat 13-13, això ens donava bones vibracions per afrontar la segona meitat del partit.

La segona part les noies de l’Elda han començat a agafar distancia i ens han arribat a superar de cinc gols, però no hem deixat de lluitar en cap moment i arribem al final amb un resultat al marcador de 28-26.

Tot i la derrota que ens hem portat, desprès d’un dia molt llarg, avui s’ha vist a la pista la nostra gran defensa de sempre, s’ha vist un equip tant a la pista com a la banqueta, així que això promet i molt.

Gràcies als que heu pogut vindre i als que des de casa ens heu estat recolzant. Proper partit dissabte vinent a casa a les 18h contra el Castelló (líder de la classificació), us convidem a tots a vindre.

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis