SÈNIOR DH PLATA | HSJD – JH MATARÓ

Sènior Femení A 29 – 23 JH Mataró

Partit que ens enfronta a l’Handbol Mataró, rival que a la 1ª volta ens va guanyar a casa seva.
Una primera part amb una clara superioritat nostra arribant 10-6 al min 20. En uns minuts de descontrol les nostres rivals han fet un parcial de 0-5 arribant a la mitja part amb un gol per sobre, 13-12.

A la represa, marcador amb molt poca diferència fins al minut 20 que hem aconseguit trencar el partit fruit d’una millor defensa, el que ha provocat més encert ofensiu, arribant a tenir una diferència de 7 gols a favor. El marcador final de 29-23.

Hem de continuar treballant de cara als pròxims partits.

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis