Intercanvi amb Algemesí

El passat cap de setmana el nostre club va acollir a nens i nenes alevins i infantils de la localitat Valenciana d’Algemesí.

Els nostres amics i amigues van arribar el dissabte al migdia al Poliesportiu Salvador Gimeno desprès d’un viatge de sis hores. Allà esperaven les famílies que allotjaven als nens/es per endur-se a dinar i recuperar forces per jugar els partits de la tarda davant als equips del nostre club.

Diumenge els equips Alevins van disputar la 13a Trobada de minihandbol que va organitzar el nostre club, i van poder gaudir d’un cap de setmana d’handbol pels quatre sentits.

Aquesta experiència es molt important tant pels nens/es que van venir, com les famílies que van acollir-les, ja que es crea un vincle amb nens/es i famílies de altres localitats, i es creen unes amistats que van més enllà del handbol.

El club vol agrair el comportament de totes les famílies que van acollir els nostres amics valencians, i esperem repetir aquesta experiència en temporades properes. També agrair el comportament de tots els nois i noies d’Algemesí així com els tècnics del club valencià.

 

 

 

Notícies relacionades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

UNEIX-TE
AL CLUB

#unsentimentunapassió

Categories

Equips Femenins

Equips Masculins

Últimes notícies