Crònica del partit del Cadet Fem. A que va perdre 34-21

DERROTA DEL CADET FEMENÍ A EN EL SEU DEBUT A LA LLIGA CATALANA
CH Granollers 34- CHSJD 21
L’equip s’ha enfrontat en el primer partit de la Lliga Catalana amb un contrincant molt dur, tant en atac com en defensa. Després d’una primera part molt igualada fins al minut 20, hem arribat al descans perdent de 4 gols (17-13). Durant la segona part, aquesta diferència s’ha anat eixamplant i hem acabat perdent 34 a 21, tot i que les nostres noies han lluitat molt i han fet un gran partit. L’eficàcia de tir del Sant Joan ha estat del 50% i la de les contricants del 64%.