Continua el camí ferm del Sènior Masculí B.

Partit de la 6a Jornada de la Lliga regular contra el CH RIPOLLET, equip situat a mitja taula però que, com ja preveiem, seria complicat de vèncer.

Partit intens, com tots els que juga el nostre equip. Molt igualat fins el final. El Ripollet és un equip tosc, que juga un handbol pràctic i simple però amb prou eficàcia.

Els nostres, com sempre. Lluitant cada pilota, jugant com equip, aprofitant les febleses del rival i així, gol a gol, acostant-se a l’objectiu final….la victòria.

I dissabte va costar….. i molt.

Primera part igualadíssima. Tots dos equips lluitant per cada pilota. Cap equip aconseguia una renda superior als dos gols, uns cops el Ripollet, altres els nostres…..fins el minut 25 de la primera que el Ripollet engalta un parcial de 0-4 que ens desperta de cop. Per primer cop algú es posa de 3. Reacció final dels nostres que maquillen el resultat per deixar-lo en un 17-18 al final del parcial.

Comença la segona part i els nostres surten en tromba…. parcial de 7-0 desprès del primer gol aquesta segona part del Ripollet. Temps mort de l’equip rival que atura la progressió…..Però els nostres ja han aconseguit obrir espai en el marcador. Ara cal gestionar-lo.

I de nou, com a la primera part, s’iguala el partit. Gol a dalt, gol a baix les diferències es mantenen. De 5 guanyen els nostres en el minut 10, de 4 en el minut 15, de 3 en el minut 25…..el Ripollet s’acosta però els nostres lluiten com sempre, mantenen les distàncies en el marcador i el temps s’exhaureix. De nou els nostres aconsegueixen una victòria que els manté al capdamunt de la classificació.

Equip respectat i, perquè no dir-ho, temut per la seva eficàcia, el seu treball, la seva implicació.

Un gall a la categoria!!!!

Però cal recordar-ho, aquest equip guanya quan posa una marxa més que el rival, quan son capaços de jugar en equip, al 100% totes i cadascuna de les pilotes……. Per tant, continueu amb el camí encetat l’any passat i, de ben segur que aconseguireu allò que us proposeu.

Endavant nois!

La setmana vinent visitem el camp de La Llagosta, equip incansable, difícil i experimentat. No serà fàcil però de ben segur que els nostres treballaran fins el final per endur-se els punts i continuar invictes, una setmana més.