No es pot estar més orgullós del gran èxit de la XVIIª Trobada de MiniHandbol’2019, on els nens / es van gaudir d’un gran dia d’handbol on la climatologia va acompanyar.
Van haver campions en les diferents categories, però això no és notícia, la veritable notícia és que vam poder gaudir d’un gran dia, on el treball d’un Club es posa en valor.
Col·laboradors que xiulen partits, fan taules, munten camps, controlen cada espai de joc, preparen els obsequis, planifiquen l’activitat, en fi, un munt de gent que van des dels nostres jugadors, que un dia eren els protagonistes de la Trobada a la pista , i ara ho són, però a l’ombra. Els nostres entrenadors de totes les categories, que estan disponibles per al que se’ls demani. Fins a un munt de col·laboradors, pares de nens, i de no tan nens que estan sempre a disposició del Club, perquè saben agrair tot el que el Club ha fet i intenta fer pel bé de l’esport i els seus valors.
Les autoritats municipals, i la Federació Catalana d’Handbol, que siempren ens donen el seu suport, i al FC.Barcelona i al BM Granollers per estar presents amb la presència de Kasper Mortensen i Ona Vegué.
Com són tanta gent, és millor no nomenar a ningú, perquè ells saben qui són.
Moltes gràcies a tots els sponsors i especial als que fan un petit esforç més per donar suport aquesta activitat tan especial per a nosaltres.
Fundació Damm, Divina Pastora Seguros, Òptica Bogas, 40per20 Handbol, Parafarmàcia Rodela, Autoescola Requena.
Fins a la XVIIIª Trobada de MiniHandbol’2020 !!!!!!

Aquí teniu les fotos de la Jornada.

https://photos.app.goo.gl/drEF9SDuzNpEfVdMA