Victòria per la mínima del Infantil masculí A davant del H. Cerdanyola 22 a 21

Al final la sort va estar del nostre costat, perquè amb un principi bastant desafortunat, ens va costar entrar al lloc, vam anar perdent al marcador fins de 6 gols, amb mala defensa i mals tirs, només en els ultims minuts vam poder reaccionar amb una bona actitud en atac, arribant al final de la primera part amb un marcador en contra de 11-13.
A la segona part, va ser tot el contrari, una defensa molt intensa, robant pilotes i fent contraatacs molt efectius, posant-nos a pocs minuts del final amb un gol al nostre favor. Vam jugar amb aquesta renda fins al xiulet final.
Una gran victòria en aquesta segona fase, sobretot per l’actitud de la defensa.
Hem de seguir treballant dur en els entrenaments i no adormir-se. A partir d’ara són partits més difícils i cal demostrar el que hem evolucionats.