Victòria molt treballada de l’Infantil Femení «B» a Banyoles

Després d’aconseguir la classificació per les semifinals de la Copa Federació, avui ens desplaçavem a Banyoles a jugar un partit en teoria còmode per les noies de l’Infantil Femení B.
Hem agafat l’autocar amb moltes ganes d’anar d’excursió cap a Banyoles. Ens acompanyava el Joshua, ja que l’Albert tenia avui un partit molt important pel seu equip. Moltes felicitats Albert per l’Ascens de categoria!
Hem arribat a Banyoles amb el temps suficient d’anar a fer un cafè i despertar-nos de les migdiades que s’han pogut fer a l’autocar. Les jugadores han tingut també el temps d’apropar-se al llac de Banyoles i passar una bona estona.
Quan hem entrat al pavelló ja ens hem adonat de que ens esperava un partit amb molt ambient. Molts aficionats joves, amb ganes d’animar al seu equip. Davant nostre teniem un equip més fort que el que ens vam enfrontar en el partit a Sant Joan Despí.
Hem començat amb una defensa 3:3, i amb les noies una mica despistades els primers minuts. Però el Joshua ha demanat temps mort i ha fet alguns canvis que han fet funcionar l’equip molt millor. Hem aconseguit tallar vàries pilotes i fer bonics contratacs i ens hem posat per davant al marcador. Hem arribat al descans amb un parcial 7-9.
La segona part ha estat molt igualada. Hem defensat bastant bé a les jugadores contràries i hem pogut mantenir sempre l’avantatge en el marcador. Les jugadores han aconseguit mantenir la calma, malgrat el bullici de les grades.
Felicitats a l’equip per l’esforç que han fet i moltes gràcies al Joshua per acompanyar-nos en aquesta excursió a Banyoles.