Victòria important del Sènior masculí B a la pista del GEIEG 29 a 30

S’acosta el final de la Lliga i cada cop les exigències de la classificació fan que alguns equips es juguin les darreres opcions de pujar de categoria o de no baixar. Els altres, els qui ja no s’hi juguen res tracten de finalitzar la Temporada dignament.

Aquest darrer cap de setmana ens jugàvem “les garrofes” contra un equip que, a priori, a hores d’ara està salvat tot i que mancant encara 10 punts per jugar encara no té assegurada la salvació matemàticament.

El GEiEG de Girona es troba a 5 punts dels nostres Espartans i, si s’alineen els estels i fem els nostres deures, TOT ÉS POSSIBLE!!!!

El partit comença força bé per als nostres. Guanyant i oferint un gran espectacle. Efectivitat total en atac i una defensa tensa i intensa. El GEiEG es defensa com pot fins que en el minut 10 els nostres Espartans El partit s’iguala fins que, en el minut 10 els nostres Espartans tornen a donar un cop a la taula i, amb un parcial 0-5 es trenca el partit arribant a la màxima diferencia de 8 gols, 4-12. Al minut 15 l’equip rival es veu obligat a demanar un time-out per redreçar la situació.

Sembla encarrilat. No tan sols anem guanyant sinó que estem demostrant una superioritat tècnica i tàctica i, sobretot una solvència i lluita que és l’origen del nom d’Espartans. Al final el GEiEG redueix les distancies fins al 10-16 al final de la primera part.

La segona part comença a ràfegues. Els primers 10 minuts l’equilibri es manté però, a partir d’aquí el partit entra en un període esbojarrat. Parcials de 4-0 seguit d’un 0-4 i un darrer de 5-0 deixen el rival a tan sols 1 gol, aconseguint finalment la igualtat a 27 a tan sols 5 minuts del final. Sembla que tot l’esforç pot anar-se en orris.

Però els Espartans lluiten fins el final, fins a l’extenuació. 28-30 a tan sols 30 segons de la finalització i amb possessió de la pilota gairebé ens asseguren la victòria. El goal-average es troba al nostre abast. Darrer temps mort i ataquem amb porter-jugador. Malauradament una pèrdua de pilota en atac permet el darrer contraatac del rival i, amb porteria buida, els permet anotar el darrer gol del partit per finalitzar amb 29-30.

Nova victòria que ens permet somiar. Com bé diem l’alegria no ha estat absoluta però hem evitat que el rival s’allunyi en la classificació i encara estem vius.

La setmana vinent juguem contra l’AEH Les Franqueses, equip classificat en tercer lloc i amb esperances encara de pujar de categoria. Vindran amb les urpes ben esmolades.

Necessitem l’ajut de l’afició. El 8è jugador es necessari per assolir l’objectiu de l’equip i del Club. Cal guanyar els propers partits per mantenir encesa la flama de l’esperança.

Segur que per als Espartans no quedarà!!!

Convidem a tota l’afició el proper cap de setmana a animar l’equip i a gaudir d’un excel·lent partit d’handbol.

SOM-HI ESPARTANS!!!! SOM-HI HANDBOL SANT JOAN!!!!