Victòria important del Sènior masculí A davant OAR Gracia Sabadell 28 a 21

El passat dissabte 3 de Febrer el nostre Sènior masculí A s’enfrontava al OAR Gràcia Sabadell (7è classificat de 1a Nacional).

Una primera part molt igualada, on el nostre porter Héctor Fernández va realitzar parades de mèrit i una defensa ben estructurada va impedir que l’OAR es trobes còmode en el partit. Tot i la bona defensa, l’atac no era molt fluid produint que a la mitja part el nostre equip només marxes al marcador amb un gol d’avantatge 11 a 10.

La segona part gràcies a la bona defensa i un atac molt més fluid van provocar un parcial de 17 a 11 i una victòria ben treballada per part dels homes del Pedro Jiménez.

Cal destacar a la faceta golejadora al Gabi González autor de 9 gols i Rubèn Cabello amb 8 gols.

El proper partit el nostre equip visitarà al H. Sant Esteve Sesrovires segon classificat de 1a Nacional.