Victòria del Sènior masculí B davant H. St Llorenç 33 a 30

Ens acostem al final de la Temporada. Potser ens mancarien algunes jornades i …. altre gall ens cantaria!

La salvació i permanència a Primera Catalana ja no depèn de nosaltres, ni dels resultats del nostre grup. Ara depenem de les correccions d’altres Categories.

Els resultats de la Primera volta ens han condicionat massa el resultat final de la Temporada. El gran final de Temporada dels Espartans demostra que l’aclimatació a la Categoria ha estat massa lenta tot i que es indubtable que tenim categoria i ofici per jugar en Primera.

Aquesta setmana hem jugat contra l’etern rival, el Sant Llorenç de Sant Feliu al nostre Pavelló Salvador Gimeno, equip classificat per jugar la Temporada vinent a Lliga Catalana.

Sabíem de la dificultat de jugar contra un equip “de Lliga”, sabíem de la dificultat de jugar contra l’etern rival, un equip ben conjuntat però, potser, una mica justet de forces, sabíem de la dificultat de jugar contra un equip que portava una dinàmica guanyadora, una dinàmica que presagiava un partit tens i molt intens.

I així ha estat. Igualtat absoluta, mai millor dit. Igualtats en el marcador, en el camp, el les banquetes, increïble….. fins que en el minut 25 el rival sol·licita el primer time out per aprofitar els darrers minuts del primer temps. Però els nostres Leònides aconsegueixen fer creure els nostres Espartans que No Passaran!!! Això és Esparta!!!

Quins 5 darrers minuts. El parcial 4-1 dinamita la resistència rival. Final dels primers 30’ amb un resultat de 17-13, 4 gols que demostren que, per joc i amb una mica de sort, som clarament “de Primera”.

El Descans serveix per recuperar forces i donar consignes de cara al Segon Temps…… I la dinàmica continua igual que els darrers minuts de la primera part. Tant és així que, de nou, l’equip rival demana un nou time out…… en el minut 5!!!!!

Sembla que aquest ajust és més encertat que el de la primera part però la ràpida reacció dels nostres Leonides en el minut 10 amb un nou time out restableix la igualtat en el joc, diferencies de 3-4 gols a favor dels nostres Espartans i manca de reacció del rival demostra, com ja hem comentat, que els Espartans som de Primera, per qualitat, per joc, per esperit, per tensió, per forma física, ….

Malauradament, les matemàtiques, a hores d’ara, ens indiquen que som equip de Segona la propera Temporada.

Al final 33-30, tres jugades si més no dubtoses en contra dels nostres Espartans ens impedeixen haver mostrat la veritable diferència entre ambdós equips la tarda d’ahir. El resultat final, curt segons la nostra opinió, reflexa un estil de joc, preciosista, inconformista, molt personal, on sobresurt l’equip per sobre de les individualitats, un equip …. DE PRIMERA!!!!!

La setmana vinent, darrera jornada a Molins de Rei.

Probablement no ens jugarem res però l’esperit Espartà segur que romandrà viu, lluitarem fins al final. Ningú podrà recriminar-nos que em llençat la tovallola abans de finalitzar la Temporada.