Victòria del Sènior masculí B davant del H. Gavà B 30 a 20

Partit de la 11a Jornada de la Lliga de Segona Catalana Sènior jugat al nostre Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí contra l’HC Gavà.

El Gavà era un rival propici, sens menysprear-lo, per donar un salt endavant en la classificació. Darrer classificat amb tan sols 1 punt i sent una de les defenses i un dels atacs pitjors de la categoria.

Ja des del principi es veu un diferencial de joc entre ambdós equips. Sortida en tromba dels nostres Espartans amb un parcial de 7-1 en poc més de 8 minuts que no s’atura quan abans dels 5’ el rival ja ha de demanar el primer time out del partit.

En aquests primers 25 minuts de partit s’ha vist aquesta Temporada, si mes no des del meu punt de vista, un joc primmirat, preciosista, intens. De nou s’ha vist el segell Espartà. Rapidesa, intensitat, compromís, equip. Hem gaudit molt en determinades fases. Gracies nois!

Aquest diferencial es va mantenint tota la primera part fins que en els darrers 5 minuts un parcial d’ 1-4 maquilla una mica el resultat abans del descans. El 15-10 demostra el que s’ha vist aquesta primera part.

I la segona part comença més igualada. Cop i contracop de cada equip que manté les diferencies. Mai sot els 5 gols i ja gairebé tots veiem que el Gavà no podria guanyar el partit però que la igualtat de la segona part donaria una victòria Espartana, però no pas amb l’amplitud esperada.

Ara bé, agafant-nos a la frase que diu que el partit no s’acaba fins al xiulet final, els nostres Espartans han premut l’accelerador i el parcial dels darrers 10 minuts han estat letals per al rival. El parcial de 7-3 ha donat un resultat final de 30-20.

Dos punts al sarró que ens permeten instal·lar-nos en posicions capdavanteres de la classificació, a tan sols 4 punts de la primera plaça i amb unes sensacions de joc positives que ens albiren, de nou, noves tardes de gran handbol.

Som-hi nois, el camí es llarg però el treball diari segur que donarà els seus fruits.