Victòria del Sènior masculí B a casa del cuer Vendrell 24 a 29

Nou partit jugat a El Vendrell corresponent a la jornada 23 de la Lliga de Primera Catalana.

Les opcions s’acaben. Tots sabem que és molt complicada la permanència però, a hores d’ara, encara som matemàticament de Primera.

No farem volar coloms. No depenem de nosaltres mateixos. És força complicat redreçar en tan sols 7 partits la Temporada, però segur, segur que els nostres Espartans es deixaran la pell d’aquí al final.

Aquest cap de setmana era un partit amb coses a guanyar i molt a perdre. Partit molt tàctic, amb moltes pors…. Por de perdre, por de no estar a l’alçada, por de perdre de vista els equips que es troben encara al nostre abast de la classificació, por de…..

I el partit comença bé per als nostres nois. Un parcial de 1-4 en tan sols 5’ obliga al rival a demanar un time out molt aviat. El minut 16, amb 5-9 al marcador es produeix el primer temps mort per tal de canviar la dinàmica del partit. I realment aconsegueix trencar el nostre joc. El rival aconsegueix empatar el partit desprès d’un parcial 5-1 fet que obliga els nostres tècnics a sol·licitar el nostre primer time out al minut 22.

En els darrers 8 minuts molta igualtat tot i que el temps mort té el seu efecte i aconseguim un avantatge de tres que finalment es redueix fins al 12-13 al final dels primers 30 minuts.

I comença el segon temps amb El Vendrell crescut. El rival aconsegueix posar-se per primer cop per davant en el marcador durant uns 10 minuts. Els nostres, en veure’s 2 gols per sota en l’electrònic reaccionen donant la volta de nou al marcador i posant-se just 2 gols per sobre quan el rival demana un nou time out. Per sort per als nostres Espartans l’efecte que havia tingut el temps mort de la primera part ja no sorprèn i, serrant com sempre les dents aconseguim, poc a poc però sense deturador, augmentar les diferencies fins al 24-29 final.

Hem aconseguit el nostre propòsit. Dos punts més que ens permeten continuar somiant en la permanència.

Tot i que El Vendrell encara no ha guanyat cap partit queda demostrat que no hi ha cap rival petit aquesta Temporada.

Ara queden 7 partit, 14 punts en joc.

Objectius: que el màxim nombre caiguin en el nostre sarró i que aconseguim el suport dels nostres afeccionats.

Des d’aquí fent una crida a tots els afeccionats del CH sant Joan Despí per que recolzin els nostres Espartants.

Encara poden, encara podem!!!!

Per ells, per nosaltres, pel Club, pels qui vindran els propers anys……. per tos i totes, ARA ÉS EL MOMENT, TOTS AMB L’EQUIP D’AQUI A FINAL DE TEMPORADA.

TOTS AMB ELS ESPARTANS EL PROPER CAP DE SETMANA CONTRA “LA GARRIGA”