Victòria del Senior masc B davant del H. Cerdanyola 27 a 24

Segon partit de la Temporada que juguem al nostre Pavelló Salvador Gimeno desprès una decebedora sortida a terres gironines.

Aquest partit ve ser similar al jugat a la primera jornada contra el sant Quirze. Molt competit, tant que els parcials cada 5 minuts es varen mantenir fins al minut 35, amb lleugers avantatges  de dos gols com a nota diferencial.

Partit interessant, molt igualat, jugat de tu a tu i amb molt respecte entre els dos equips. Val a dir que potser es varen produir massa errades en atac, l’eficàcia davant la porteria rival no va ser elevada, de menys del 60%, tot i que com que les errades estaven “perfectament” repartides ens va permetre mantenir-nos en el partit sense gaire dificultat.

Igualtat els primers 30 minuts par acabar amb un 11-11 un xic decebedor pel joc vist. Tant els nostres Espartans com els jugadors rivals no van fer un joc espectacular ni vistós, tot i que en cap moment varen abaixar els braços.

LA segona part comença de forma similar, tot i que sembla que els nostres nois surten més endollats que el rival.

La intensitat defensiva dona els seus fruits i aconseguim curtcircuitar la transició a l’atac del rival. A partir del minut 7 enllacem alguns atacs que acaben en gol gracies a una defensa agressiva i el robatori i posterior contraatac que ens permet, molt poc a poc però sense defallir, anar-nos allunyant en el marcador.

El rival ho prova tot però no aconsegueix descentrar la nostre defensa. Passem uns quinze minuts de nou molt igualats, moments que els nostres Espartans aprofiten per mantenir les avantatges aconseguits i demostrar el rival que difícilment avui traspassarien “Les Termopiles”.

Els darrers minuts continuen sent molt igualats però ja els nostres Espartans saben que el temps és el seu aliat i acaben guanyant el partit de 3 gols per 27 a 24.

Aquest darrer partit s’ha tornat a veure l’esperit Espartà, han jugat de nou com un equip (amb lleugeres llacunes) però caldrà veure els propers partits si som dignes de lluitar en aquesta difícil categoria.

Personalment estic segur que aconseguiran assentar-se i evolucionar fins assolir el nivell competitiu del passat.

Som-hi Espartans!!!!! Lluita, treball i compromís…… fins al final.