Victòria del Sènior femení B davant del UE Sarrià 30 a 22

Amb dos de dos a la segona fase, les noies del Sènior B segueixen creixent com a equip, rectificant quan cal i mantenint la concentració en el joc, i això fa que sigui un plaer seguir-ne l’evolució jornada a jornada.
Com ja va passar la setmana passada, el Sant Joan només ha donat un minut al rival, a l’inici, per situar-se pel davant en el marcador, però ha liderat la resta del partit sense concessió. Hem de recordar, però, que en aquesta fase ens enfrontem a primers classificats de la fase anterior. Per tant, aconseguir aquesta fita no ha estat feina fàcil. A diferència de la jornada passada, ens enfrontàvem a un equip desconegut i els primers 20 minuts han estat de molta igualtat a la pista en aquest procés de coneixença. Els darrers 10 minuts del període, però, i malgrat dos pals seguits que ens han fet la guitza, el Sant Joan ha arribat a situar-se a cinc gols del rival, retallat a quatre als darrers moments per arribar a la mitja part amb un 16 a 12 al nostre favor.
A l’inici de la segona part, un seguit d’errades nostres han permès al rival tornar a acostar-se a dos gols. Han estat només deu minuts i el Sant Joan ha pogut recuperar el control del partit i anar-se allunyant lentament i progressivament. Del 22 al 25 hem tornat a cometre errades i dels sis gols de diferència que havíem aconseguit, ens n’han retallat tres. Però les nostres noies han aconseguit fer màgia numèrica i del minut 25 al 30 han marcat gol per minut, exactament els gols del 25 al 30, mentre que el rival només podia batre la nostra porteria en una única ocasió.
No és la màgia el que les fa arribar fins aquí sinó les ganes i la il·lusió de tirar endavant, molta feina i creure en l’equip sempre. La setmana vinent, primer desplaçament d’aquesta fase al barri de Sants de Barcelona, contra un equip que va acabar líder la primera fase. A per la tercera victòria!

El percentatge d’encert global ha estat del 73% i les nostres porteres han realitzat 8 aturades de mèrit.