Victòria del Sènior femení B davant del Jov. H. Mataró 29 a 23

Bon partit de les nostres noies avui a casa contra el Mataró.

Com ja comença a ser tradició, els divuit primers minuts tots dos equips han estat molt igualats en el marcador. Curiosament ha estat a partir d’un temps mort demanat per l’equip contrari que el Sant Joan ha pogut agafar distància amb el rival i hem arribat a la mitja part amb una distància de quatre gols, 16 a 12.
En canvi, l’inici de la segona part ha estat ben diferent al que ens tenen acostumades. Una exclusió de l’equip contrari només començar el període ens ha permès ampliar la distància un parell de gols. Però un cop recuperada la seva jugadora i amb una defensa molt més agressiva, han anat retallant distància fins i tot amb una nova exclusió. Al minut 16, després de nou minuts en blanc per part nostra en els que elles han aconseguit encadenar una sèrie de contraatacs, el Mataró s’ha posat un gol per davant, 20 a 21. Les nostres noies no podien permetre deixar escapar aquest partit: s’han refet i en els darrers 14 minuts només han permès a les contràries arribar amb encert dues vegades mentre nosaltres hi hem arribat nou.
Amb aquesta victòria donem per acabada la primera volta de la competició i el Sant Joan se situa quart a 3 punts del primer i a només 1 punt del segon i el tercer classificats (que, tot i que tenen dos i un partits pendents respectivament, un dels pendents és entre ells). Seguim treballant, seguim avançant.
El percentatge d’encert global ha estat del 71%.