Victòria del Sènior femení B davant del H. Santpedor 29 a 25

abíem que ens enfrontàvem a un rival que ens parlaria de tu a tu (a la primera volta ens havia guanyat d’un gol) però teníem ganes de victòria i ho hem aconseguit.
Els sis primers minuts el Sant Joan ha anat per davant en el marcador però el Santpedor ha pogut capgirar-lo i dominar a poca distància la resta del període. Als darrers minuts, un parell d’errades nostres les han permès situar-se a tres gols, però amb el darrer moviment del marcador hem reduït distàncies i hem anat al descans amb el resultat de 12 a 14.
A la segona part, les nostres noies han pogut canviar les tornes amb un parcial de 5 a 0 els set primers minuts, aprofitant la superioritat numèrica per dues exclusions del contrari. Algunes errades nostres i una exclusió, han permès a les contràries tornar-se a atansar a un gol de distància, però hem tornat a trobar l’encert i dues noves exclusions contràries ens han situat a cinc gols per davant, que han quedat en quatre als darrers segons del partit.
Cinc victòries consecutives són el millor regal de Nadal de les nostres noies, que ens permeten anar-nos-en de vacances a la part superior de la classificació, a l’espera que durant les vacances la resta d’equips regularitzi els partits no jugats i la classificació reflecteixi la situació real.

El percentatge d’encert global ha estat del 69% i la nostra portera ha realitzat 3 aturades de mèrit.