Victòria del Sènior femení B davant del H. Pardinyes B 27 a 19

Mai com en aquest partit l’existència de dues parts ha estat tan justificada. I és que aquest dissabte hem vist dos partits molt diferents.

La primera part ha estat favorable al Lleida que, excepte en el primer gol, ha anat sempre per davant en el marcador. Tot i la nostra millora en l’efectivitat respecte a partits anteriors, les jugadores rivals han sabut controlar el partit i dur-lo al seu terreny. Malgrat això, les nostres noies no les han deixat escapar de més de tres gols i hem arribat a la mitja part amb un empat, 13 a 13.
Però a la segona part, el partit s’ha girat com un mitjó. En els 13 primers minuts, amb el bloqueig del joc rival, les santjoanenques han aconseguit un parcial de 7 a 1 que feia molt difícil una remuntada contrària. Amb l’exclusió d’una de les nostres jugadores, el Lleida ha tornat a marcar, però les nostres noies no estaven disposades a patir i al minut 25 la diferència al nostre favor era de 10 gols. En els 5 minuts restants, tot el que les lleidatanes han pogut aconseguir és retallar de dos i el resultat final és fruit d’una segona part que queia de la nostra banda amb un 14 a 6, i ens duia al 27 a 19 final.
Ens ha agradat veure més encert en els passis llargs, en contraatacs, en taps, a la porteria, que de totes les posicions puguem ser perilloses, però hem de seguir treballant en la concentració, en els passis, en els llançaments de 7m i en la lectura ràpida del joc del rival. També ens ha agradat poder-nos estalviar la valeriana, aquesta vegada.