Victòria del Sènior femení B a Mataró 18 a 22

Tot i ser un partit en un horari estrany i una pista peculiar, les noies del Sènior B van fer la seva feina per obtenir, com a mínim, el tercer lloc. Malgrat el que aquesta cronista ha dit les darreres dues setmanes, encara existia una carambola que hauria pogut deixar-nos en quart lloc. Per sort, l’estranya combinació de resultats no s’ha donat i ens classifiquem per la segona fase en tercer lloc en l’únic grup en què aquests llocs no s’han decidit fins a la darrera jornada.
Tot i que hem començat amb un 3 a 0 favorable, els primers minuts d’aquest partit l’equip ha transmès molta inseguretat. El Mataró empatava a 4 al minut 11 i només l’encert a la porteria ha evitat un mal major. De fet, al minut 13 de la primera part, quan el resultat era de 5 a 6, el nostre percentatge d’encert era del 100% bàsicament perquè en la resta de jugades perdíem pilotes molt abans de pensar en un llançament. Era bàsic ampliar el marcador i el Sant Joan ho ha aconseguit esgarrapant gols i bloquejant la defensa i la porteria: en els següents 15 minuts, el parcial ha estat de 5 a 0 a favor nostre. Llàstima que en només dos minuts, els darrers de la primera part, el Mataró ha aconseguit un 3 a 0 a favor seu i això, combinat amb que l’àrbitre no ha donat per bo un gol del Sant Joan concident amb final, ha deixat el marcador en 8 a 11.
A la segona part, tenint en compte les circumstàncies, el Sant Joan ha sortit a mantenir, com a mínim, la diferència assolida i ho ha aconseguit. Només en algun moment el Mataró s’ha pogut posar a dos gols de diferència però ha estat un miratge i s’ha arribat al final del partit amb l’objectiu acomplert.
Potser esperàvem més del partit contra el penúltim classificat del nostre grup però és molt cert que cap equip és petit, sobretot quan jugues a casa seva. La pressió per al resultat i aquest horari estrany en el què les nostres noies acostumen a estar entrenant no hi han ajudat gaire. La qüestió, però, és que tenim un cap de setmana de descans i després esperem veure totes les potencialitats de l’equip en el seu màxim esplendor per al següent objectiu: entrar a la tercera fase. Esperem que ens hi acompanyeu.
El percentatge d’encert global ha estat del 59% i les nostres porteres han realitzat 13 aturades de mèrit.