Victòria del Sènior femení B a la pista del H. Pardinyes B 18 a 29

Gran partit del Sènior B a la pista del Lleida Pardinyes aquest dissabte. Amb una classificació tan ajustada al capdamunt de la taula del nostre grup, tots els punts són necessaris i cap rival és petit. Les nostres noies portaven aquestes paraules gravades a foc i ho han demostrat damunt la pista.
Des del primer minut del partit, el Sant Joan ha anat per davant en el marcador i la primera part ha estat un anar guanyant distància sense cedir ni un gol, amb una actuació brillant a la porteria i en defensa que només li ha permès al Lleida una efectivitat del 27%. Amb aquesta actitud ferma i decidida, hem arribat a la mitja part amb el resultat de 5 a 13 que donava un bon marge per a la segona part.
Però si pensàveu que aquest resultat relaxaria a les nostres noies, esteu ben equivocats. El Sant Joan ha sortit concentrat i decidit i al minut 3 la distància s’havia eixamplat fins als 12 gols. El Lleida, que fins aquell moment s’havia vist impotent per aturar les nostres noies, ha reaccionat per provar d’aturar la desfeta. Però fins i tot durant la primera exclusió que hem patit al minut 11 d’aquesta segona part, hem aconseguit la màxima diferència de 13 gols. No obstant això, el joc del rival ha obtingut els seus resultats i les nostres noies han baixat una mica la intensitat, sense deixar rebaixar excessivament la diferència que, com veieu, ha acabat sent d’11 gols, gràcies a una bona efectivitat en atac (73% a la segona part).
A dos partits d’acabar la primera fase i depenent només dels nostres resultats, l’equip torna molt content i ho demostra entonant cançons a cor a la tornada en autocar cap a casa. Aquest cant conjunt que ens permet seguir avançant, seguir millorant i anar aconseguint els objectius proposats. Ens veiem el proper cap de setmana a casa contra el Cornellà.
El percentatge d’encert global ha estat del 66% i la nostra portera ha realitzat 15 aturades de mèrit.