Victòria del Sènior femení B a la pista del CHR Cornellà 20 a 30

Un dels grans plaers de seguir partit a partit un equip és poder-lo veure créixer i això és el que ens ha passat avui.
La primera part ha començat amb la tònica dels darrers partits. El marcador ha anat pràcticament empatat fins al minut 18, al que hem arribat 9 a 9. Cinc minuts de desencert per part dels dos equips sense cap moviment al marcador han dut a l’entrenador del Cornellà a demanar un temps mort. L’aturada, però, ens ha afavorit més a nosaltres perquè, tot i que el Cornellà ha tornat marcant un gol i hem patit una exclusió, els 7 minuts restants un parcial de 5 a 2 ens ha permès arribar a la mitja part amb el resultat favorable de 14 a 12.
Però a la segona part, les nostres noies han sortit a menjar-se el món i amb bones jugades en atac i fortes en defensa, han aconseguit plantar-se al minut 20 amb un parcial de 12 a 3 demolidor, sobretot si tenim en compte que 2 dels 3 gols rivals han estat llançaments de set metres. Els minuts restants hem aconseguit mantenir la diferència, només hem cedit un gol, i hem arribat al resutat final del 20 a 30.
Ens ha agradat molt veure-les poc previsibles, arriscant i encertant, portant al rival al límit del passiu, concentrades en defensa, fortes a la porteria i millorant moltíssim en l’efectivitat (un 73% global). Encara falta treballar alguns aspectes, sobretot en una lliga tan igualada com aquesta, però ens ha agradat molt el que hem vist.