Victòria del Sènior femení A davant del HC Puchi Eivissa 26 a 24

Partit a priori molt complicat davant d’un gran rival, situat a la segona plaça de la classificació.
Des del començament hem anat per sobre al marcador amb uns parcials no molt amples però còmodes, les noies han estat brutals en defensa i molt encertades en els atacs, arribant al descans amb un resultat de 15-9 que ens donava confiança per començar la segona part.
Al segon temps s’ha mantingut aquesta diferencia, tot i que als últims 10 minuts se’ns han acostat no hem parat de lluitar, s’ha mantingut la calma i una gran concentració sobretot en defensa que ha estat la clau que ens ha donat aquesta treballada i merescuda victòria.
Propera jornada marxem a Mislata, ens veiem a la tornada!!!