Victòria del Sènior femení A davant del H. St Quirze 33 a 26

SENIOR FEMENÍ DHP: HSJD 33 – 26 H.SANT QUIRZE
Segon partit de temporada i primer partit a casa.
Els primers trenta minuts de partit han estat molt igualats,  cap dels dos equips deixava marxar a l’altre al marcador, arribant al descans amb un resultat de 15-14.
La segona part a començat al mateix ritme fins el minut onze, llavors em fet un parcial de 5-0 que ens ha donat la força per agafar distancia i augmentar el ritme del partit, a destacar l’efectivitat en atac, però sobretot el magnífic treball defensiu de tot l’equip. Això ens ha donat una bona victòria i dos puntets més.
No hem fet més que començar, ens queda molt de camí per davant i seguim treballant en la mateixa línia tan a dintre com a fora de la pista.
Agrair a la afició el seu recolzament. Propera jornada dissabte a les 20.30h a La Roca, allà ens veiem!!!!!!!!!!!!!