Victòria del Sènior femení A davant del H. Mislata 22 a 19

Això era de calaix, el bon treball de tota la setmana havia d’obtenir el seu premi i ha estat aquesta gran victòria contra el tercer classificat.
Primera part amb molt bon joc, defenses molt fortes i bons atacs que ens han portat al descans amb el marcador 14-10, quatre gols de diferencia que ens donaven molta força per començar la segona meitat del partit.
La segona part les noies han continuat amb un ritme trepidant de partit, bons atacs i unes defenses increïbles han fet la resta. Una victòria que és la recompensa del bon treball que estan fent,  de la seva serietat i concentració a la pista.
Agrair a les petites del club que avui per celebrar el dia de la dona ens han acompanyat durant el partit animant des de la grada i amb un mini partidet al descans.
Agrair també als incondicionals que com cada setmana ens venen a veure i animar. Propera jornada dissabte 17 a les 20:00h visitem a l’Oar Gracia  Sabadell, qui vulgui venir estar convidat.