Victòria del Sènior femení A davant Ass Lleidatana 28 a 22

Per fi ens ha arribat la recompensa al bon treball!!!!
Ha estat un partit molt lluitat per part dels dos equips, però les nostres noies han dominat el marcador en tot moment, encara que no exemptes de perill en varies ocasions que la Lleidatana se’ns ha acostat bastant.
Hem fet molt bones defenses i tot i que en algun moment hem perdut una mica el control dels atacs, han estat bastant bé. Al descans hem arribat amb un resultat de 17-13 que ens donava una mica d’aire per començar la segona part amb molta força i ànims per lluitar per aquesta victòria que desprès de tantes jornades perdent sap a gloria.
Ha seguir treballant que aquesta setmana comença la segona volta i rebem a casa al Dominicos, us esperem a tots al pavelló el dissabte a les 18h. Gràcies pel vostre suport!!!