Victòria del Sènior femení A a la pista del OAR Gracia 11 a 18

Benvinguda victòria!!!
Aquesta setmana si que tornem a casa amb dos puntets que  ens ajuden molt anímicament, tot i que no ha estat un partit molt vistós.
Hem anat per sobre al marcador durant tot el partit, bona defensa i moltes recuperacions de pilota que ens han ajudat a mantenir aquesta distancia, al descans teníem un resultat favorable de 4-9.
Els primers deu minuts de la segona part hem badat una mica i l’Oar ha retallat distancies, però desprès d’un temps mort profitós les noies han sabut reaccionar i hem pogut mantenir el control fins el final.
Propera jornada a casa, dissabte 17 a les 18:30h rebem al Joventut H. Mataró, us esperem!!!
#LAFAMILIAQUEESCULLS

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis