Victòria del Sènior femení A a la pista del Agustinos d’Alacant 16 a 21

Avui si, ho hem aconseguit.
Les nostres noies s’han imposat al marcador des del primer moment, hem pogut veure un gran treball en defensa i bons atacs que ens han fet mantenir-nos per sobre del nostre rival, arribem al descans amb un resultat de 7-11.
Al començament de la segona part hem tingut uns deu minuts de confusió que ens han suposat l’empat al marcador, però desprès de demanar un temps mort hem continuat amb el bon treball i ens hem espavilat continuant fent un gran treball a pista que ens ha donat aquest dos puntets que saben a gloria i que ens emportem a casa.
Vull felicitar les noies per la demostració de concentració i temprança davant d’una grada molt afectada per les decisions dels arbitres amb el seu equip.
La propera jornada dissabte dia 8 de desembre marxem a Saragossa.
#LAFAMILIAQUEESCULLS

III HANDBOL AL CARRER

El nostre club torna a organitzar l’activitat de l’Handbol al Carrer. Aquesta activitat fusiona la passió per l’handbol i l’energia de la comunitat. Amb un

Llegir més

III TORNEIG DE PÀDEL HSJD

Donem la benvinguda a la tercera edició del nostre apassionant torneig de pàdel HSJD que se celebrarà el diumenge 12 de Maig al Club Tennis