Victòria del Sènior femení A 21 a 20 davant del Bm. Benidorm

Primer partit de la segona volta i últim de l’any amb una gran victòria.
Ens hem enfrontat amb un equip de la part alta de la classificació i això suposava un partit complicat, però les noies han sortit amb moltes ganes a la pista i s’ha vist reflectit al marcador, ha estat molt igualat però al descans hem marxat amb el resultat de 8-10.
A la segona part hem sortit amb tot, primer parcial 7-1, increïble la nostra defensa i la nostra porteria, molt encert en els atacs, tot això sumat ens ha portat a un final molt lluitat i a una merescuda victòria.
Fem un petit descans per agafar forces, i us desitgem a tots un Bon Nadal!!!! Ens veiem a la tornada.