Victòria del Sènior Fem. B a casa contra el Rubí 24 a 18

Victòria del Sènior Femení B contra el Rubí.

Retrobem la victòria jugant a casa, amb un partit bonic de les nostres jugadores, amb jugades treballades de porteria a porteria, jugades apurant el passiu per mantenir la tensió, encert en els llançaments de set metres, aturades i contraatacs. Una varietat que s’agraeix en un partit que mai s’ha escapat de les mans del Sant Joan.

Fins al minut 10, el Sant Joan ha tingut el partit sota control, amb una diferència de tres gols mantinguda des de bon començament, bones jugades i control en defensa davant d’unes jugadores amb una bona qualitat tècnica i equip trenat. El problema ha vingut els següents 10 minuts, en els que el Sant Joan no ha aconseguit marcar cap gol i n’ha encaixat 2 del rival. El darrer terç de la primera part, però, les nostres noies han aconseguit trobar de nou el camí del gol, amb un parcial de 5 a 1 que ens ha dut al 13 a 7 a la mitja part.

La segona part ha començat amb un parcial de 0 a 3 a favor del Rubí en els primers sis minuts. Dos gols del Sant Joan han aconseguit tornar a ampliar la diferència però errors en el contraatac, travessers i pals han tornat a permetre al rival reduir diferències en els següents 8 minuts. Un temps mort demanat pel nostre entrenador ha trencat aquesta tendència i, amb un parcial de 8 a 5 a favor nostre, hem aconseguit arribar al 24 a 18 amb el que ha acabat el partit,  on retrobàvem la diferència de gols amb la que acabàvem la primera part.

De nou, un agraïment al treball de les porteres de categories inferiors i destacar el llaç rosa que totes les jugadores van lluir, tant les del Sant Joan com les del Rubí, per recordar-nos que divendres va ser el Dia mundial contra el càncer de mama, un dia per conscienciar la societat de la importància de la investigació i el diagnòstic precoç de la malaltia.