Victòria del Juvenil masculí B davant H. Vilanova i la Geltrú 23-19

Darrer partit de la primera volta de la Lliga de Segona Catalana Juvenil jugat al Pavelló Salvador Gimeno contra el HC Vilanova i la Geltrú.

El Vilanova és un equip amb molta envergadura, molt gran, amb alguna individualitat excepcional tot i que, amb l’ajust defensiu s’ha aconseguit minvar el seu perill.

El partit comença amb clara superioritat de les defenses davant els atacs. Molts pocs gols tot i que el rival sempre va per davant. En el minut 15 el 3-4 en el marcador dona fe del joc desplegat.

A partir de l’empat a 5 en el minut 20, els mini-Espartans comencen a rutllar en atac i el Vilanova no acaba de col·locar-se en pista. La enorme defensa dels nostres nois ens ajuden a arribar al descans amb un avantatge de 4 gols, 11-7 que ens dona bones vibracions de cara a la segona part.

I a la segona part, les diferencies s’escorcen tot i que sempre a favor del nostres nois.

Els atacs troben algunes escletxes a les defenses i la productivitat de gols augmenta. En el minut 20, amb un parcial de 8-11, el Vilanova es posa a 1.

Sembla que, com ens ha passat altres cops aquesta Temporada, el rival es refarà i aconseguirà la victòria. Donarà la volta al marcador i ens deixarà amb dos pams de nassos.

però els nostres nois han crescut, han abraçat la competitivitat, surti qui surti, han cregut en ells, estan en un nivell espectacular, ens estan fent gaudir de l’handbol.

Després de la reducció de diferencies, els mini-Espartans donen un cop de puny sobre la taula i criden “Això és Esparta”, cal lluitar més que ells per endur-se un partit del Pavelló Salvador Gimeno, i el Vilanova ha caigut en la xarxa blanc-i-vermella.

Al final, el 23-19 fa justícia al que s’ha vist en la pista, un enorme equip que ha eclipsat bones individualitats.

Comencem la segona volta amb esperances redoblades. L’autoestima i la confiança de l’equip i en l’equip és enorme.

No podem llençar les campanes al vol, no podem creure’ns invencibles. Hem arribat on som amb humilitat, amb treball, amb solidaritat….cal continuar amb el treball com fins ara.