Victòria del Juvenil masculí B davant del H. Tarragona 27 a 23

Jornada 16 de la Lliga de Segona Catalana Juvenil, i resten 8 per al final de la Primera Fase. Tenim el Top 4 a tocar. Classificats en tercera posició i juguem contra el quart al nostre Pavelló Salvador Gimeno contra el CH Tarragona, equip dur i complicat que ha de servir de pedra de toc per saber on som.

I els nois han respost.

Han jugat aprofitant les seves fortaleses i minvant les del rival.

Els primers 20’ han estat de toc, per conèixer el rival. Molta igualtat i molt desgast. A partir del darrer empat a 8 els nostres nois engalten uns minuts d’inspiració que destaroten el rival. Marxem de 2 gols i obliguen el Tarragona a sol·licitar el primer Time Out. Malauradament per als nostres rivals, el nois avui estan endollats i aconsegueixen eixamplar encara mes la diferencia. El 15-12 al minut 30 ens dona confiança però no prou certesa d’obtenir un bon resultat.

I comença la segona part més igualada però avui és un gran dia i el Tarragona no aconsegueix reduir les distancies.

Jugades d’estira i arronsa amb mes fortuna per als nostres fan que, despres de 30 nous minuts el diferencial en el marcador reflecteix un excel·lent 27-23, quatre gols que demostren que els nostres nois han fet un gran partit i l’equip és un equip capdavanter de la categoria.

Il·lusionats, tenim el Top 4 a tocar, no podem llençar les campanes al vol però és a tocar. Amb lluita, amb humilitat, amb treball, amb solidaritat….cal continuar amb el treball com fins ara.

Som-hi nois, el futur és molt a prop!!!!