Victòria del Juvenil masculí A davant H. St Esteve Sesrovires 26 a 21

El Juvenil masculí A va retrobar-se amb la victòria lluitant fins l’últim minut per assegurar els dos punts en un partit molt maco. Conscients de la importància del partit, els nois van sortir molt concentrats i van mostrar un bon nivell de joc, amb atacs ben elaborats i una defensa contundent. L’avantatge de dos gols que van aconseguir en els primers cinc minuts es va mantenir durant tota la primera part en la que es va veure un intercanvi constant de gols dels dos equips. El marcador de 14-11 podria haver estat una mica més favorable si no hagués estat pels sis llançaments als pals. En els primers 15 minuts de la segona part els nois van poder obrir una mica més l’escletxa en el marcador per arribar als últims quinze minuts amb un resultat de 19-15 i l’oportunitat de posar-se a cinc gols. Conscients que estaven a punt de perdre el partit, l’oponent va posar una marxa més i l’equip de Sant Esteve va marcar quatre gols consecutius per igualar el marcador. Però quan tot semblava perdut, els nois van reaccionar i de quina manera! Van marcar un parcial de 2-0 jugant amb només quatre jugadors en el camp i quan van recuperar tots els jugadors ja no van deixar cap opció al l’equip rival. Nois, hem gaudit molt d’aquest partit! Ara toca descansar i tornar a tope pels últims dos partits de la primera fase.