Victòria del Juvenil masc B davant del CE Tortosa 32 a 15

Bon partit el vist aquest cap de setmana al nostre Pavelló contra el Tortosa.

Veníem de perdre un punt contra l’Argentona, empat en els darrers minuts que varen deixar una sensació agre-dolça de tornada a Sant Joan Despí.

Avui l’equip s’ha conjurat per sortir a guanyar, per oferir un bon espectacle, per jugar com a equip. I així ho han fet. Des del començament s’ha vist tan sols un equip sobre la pista, un equip conjuntat, amb poques fissures, solidari però competitiu, el nostre Juvenil de l’HSJD.

I tots i cadascun dels nois han acomplert la seva missió, des de la porteria fins als segones línies, des de la defensa a l’atac, fins aquells que han jugat poc…..han animat, han gaudit, han empentat els companys per guanyar.

I han fet una cosa important, no han mirat el marcador, no s’han deixat influir per un resultat, han jugat al que se’ls ha demanat, sense presses però sense aixecar el peu de l’accelerador. Avui pocs equips els podrien treure la gloria.

I des de l’inici han serrat les dents i poc a poc però amb insistència i eficàcia han anat allunyant-se en el marcador fins a un exasperant, per al Tortosa, diferencial de 7 gols. La defensa funcionava i l’atac aconseguia trobar esquerdes en el rival. Temps mort del Tortosa que aprofita per acostar-se, sense demostrar un gran perill fins al 16-11 a final dels primers 30 minuts.

La segona part no té gaire història. El parcial d’aquests darrers 30 minuts ho diu tot. 16-4 a favor dels nostres nois demostren que tot ha sortit bé, bona defensa, sortida al contraatac i bones decisions en l’atac posicional. Tot, absolutament tot, ha sortit be.

Cal felicitar els nois i l’equip tècnic ja que comencem a albirar un equip compacte, temible, referent de la categoria.

Ara no hem de dormir-nos en els llorers. El treball és la nostra força.

Estem segurs que els nostres nois ens faran gaudir de grans moments d’excel·lent handbol……Ells també comencen a creure-s’ho.