Victòria del Juvenil masc B davant de la Salle Bonanova 26 a 23

Partit de la 11a Jornada de la Lliga de Segona Catalana Juvenil jugat al Pavelló Salvador Gimeno contra el La Salle Bonanova, equip situat a la part alta de la classificació.

I de seguida això es va notar. El rival va sortir a pista mes endollat. I els nostres atacs eren massa travats per treure profit.

Això s’ha traduït en diferencies cada cop mes grans en el marcador. La Salle treia petroli de totes les accions d’atac i aconsegueix una diferència de 6 gols en tan sols 10 minuts. A partir del 2-8 en el minut 10 els nostre equip comença a carburar, la defensa rutlla, afavoreix la bona actuació de la nostra porteria i en atac tots el jugadors connecten.

I porta al resultat previsible, les distancies en el marcador s’escurcen fins a un esperançador -2 en el minut 20. Ara les espases estan en alt i el joc molt mes igualat. Jugada al final del primer temps amb gol en contra ens deixa el marcador en 13-16.

A la segona part continua la remuntada. Bon joc i concentració en defensa. Fins al minut 20 les diferencies en el marcador anaven de 1 a 2 gols a favor del rival. I, a 10 minuts del final del partit hem aconseguit la fita d’igualar el marcador. Després de 50 minuts i sembla que tornem a començar el partit.

Igualtat en el marcador fins que, en un atac de rauxa dels nostres nois, de creure en ells, aconsegueixen una renda d’1, de 2 i de 3 gols. Sense temps de reacció per al rival el partit cau del nostre costat per 26-23 després d’assecar l’atac rival en els darrers 5 minuts.

Els nois han aconseguit una gran fita, refer-se d’un inici dubitatiu i creure en la seva capacitat de reacció. I de pas estan fent del Pavelló Salvador Gimeno un fortí.

I com el Sènior B, equip de referencia en quant a compromís amb els companys, el Club i l’afició, han demostrat casta, lluita, confiança, credibilitat, …. son els mini-Espartans i poden dir orgullosos….. AIXÒ ÉS ESPARTA!!!!!

Continueu així i el 2018 podrà ser excepcional!!!