Victòria del Juvenil masc A a la pista del H. St Esteve Sesrovires 27 a 28

Després de les tres derrotes consecutives contra el Barça, Granollers i La Roca, era important començar bé el partit contra Sant Esteve i tornar a trobar el camí de la victòria. Els nois van jugar molt concentrats en la primera part, van estar bastant encertats en defensa i molt poc a poc van marcar diferències en el marcador. Sense jugar de manera brillant van tancar els primers trenta minuts amb un avantatge de 6 gols (11-17). Els primers instants de la segona part van ser també de bon joc de l’equip i la diferència de gols es va mantenir al voltant dels 6-7 gols. Però, i costa molt d’entendre, de sobte van deixar de jugar com a equip i en deu minuts ens deixem marcar un parcial de 8-2, de forma que Sant Esteve iguala el partit a 24-24. Els últims deu minuts van estar d’infart amb opcions de decidir el partit pels dos equips. Nosaltres vam pujar una mica la intensitat en defensa i vam aconseguir forçar un penalt quan St. Esteve pujava la defensa per intentar robar la pilota. Amb un 26-28 en el marcador i menys de trenta segons pel final del partit, l’oponent va poder marcar un últim gol, però ja no donava temps per més. Una victòria important i molt treballada. Pels pròxims partits hem d’intentar mantenir el nostre nivell de joc durant els 60 minuts que duri el partit i evitar les desconnexions que hem vist en aquest partit i el de Granollers.