Victòria del Juvenil masc A 32 a 25 davant del H. Salou

Els nois del juvenil masculí A han hagut de suar la samarreta per sumar els dos punts davant d’un Salou molt competitiu que ens va posar contra les cordes en més d’una ocasió durant el partit. En els primers vint minuts la defensa no funcionava com hauria de funcionar i no vam estar del tot fins en els llençaments a porteria. L’oponent va portar l’iniciativa del partit,sempre un o dos gols amunt en el marcador. En els últims deu minuts del primer temps els nostres nois van posar una marxa més i van donar la volta al marcador per marxar al vestidor amb un petit avantatge de dos gols (15-13). El començament de la segona part va ser molt fluixa per part nostra i el Salou va marcar cinc gols en els primers cinc minuts per posar-se un altre cop davant en el marcador (17-18), posant en perill dos punts molt importants. Però de sobte els nois van començar a jugar a handbol com saben, van tancar la defensa i van atacar amb una mica més de paciència, aprofitant els forats que creaven amb les jugades d’equip que tant treballen en els entrenaments. En un quart d’hora d’handbol de primer nivell van posar-se a deu gols de diferència (29-19) i van decidir el partit. En resum, van superar una prova més davant d’un oponent que estava a punt de donar la sorpresa, i els nois s’han adonat un altre cop que els partits ‘fàcils’ no existeixen en aquesta competició. Si volem arribar lluny hem de donar-ho tot en cada minut de cada partit.