Victòria del Juvenil femení A a la pista del H. Sant Cugat 25 a 31

El Juvenil Femení A comença la seva participació a la Copa Catalana amb bon peu. Això no vol dir que la victòria hagi estat bufar i fer ampolles però el treball en equip, la constància i una progressió ascendent han dut les noies a l’objectiu final.

El partit s’ha iniciat amb un teva i meva però amb molta fredor i baix ritme. Del minut 6 al 13 el Sant Joan no ha estat capaç d’anotar i el Sant Cugat s’ha posat tres gols per sobre, en el que ha estat el seu màxim avantatge en el partit. Tot i que el Sant Joan ha aconseguit posar-se les piles i no deixar escapar les santcugatines, hem arribat a la mitja part amb el marcador al seu favor: 14 a 13.
A la segona part, han canviat les tornes. Al minut 3, el Sant Joan ja havia aconseguit capgirar el marcador. Al minut 14, l’avantatge de les santjoanenques ha era de 5 gols. El Sant Cugat ha aconseguit tornar a entrar al partit fins a arribar a l’empat, però ha estat només un miratge i el Sant Joan en els darrers sis minuts de partit només ha encaixat 1 gol per 5 a favor.
Hem vist joc d’equip, contraatacs treballats, parades impossibles, solidesa i ganes. Seguiu així. Endavant, noies!