Victòria del Infantil femení A davant del Ass. Lleidatana 27 a 20

El Femení Infantil A guanya a l’Associació Lleidatana per 7 gols en un dels millors partits de la temporada.

Diumenge matí, horari còmode, juguem a casa però en un camp poc conegut per l’equip (Poliesportiu Francesc Calvet). No és problema, aquestes noies s’adapten a qualsevol context, els hi poden les ganes de jugar i a més, ho demostren.

Quart enfrontament amb les Lleidatanes en competició oficial. Els equips es coneixen força i hi ha molt respecte per ambdues parts. Comença el partit, molt igualat en un inici, i en ocasions amb el marcador en contra. El Sant Joan Despí, lluny de donar-se per vençut, ha començat a imposar el seu ritme, avançant la defensa uns metres per anul·lar la jugadora més perillosa de l’Associació Lleidatana. Aquest plantejament ha conduït a què a partir del minut 15, el resultat s’ha ampliat, arribant a la mitja part amb un marcador de 15-9. A la represa, l’equip continua en la mateixa línia de joc, aconseguint avantatges de 6-8 gols i arribant al final del matx amb un resultat de 27-20.

El conjunt Santjoanenc ha defensat contundentment però amb elegància. L’efectivitat de tir ha estat del 64%. Molt poques pèrdues de pilotes forçades comptabilitzades i unes grans aturades de les porteres. Tot plegat sumat al gran plantejament tàctic del cos tècnic ens ha retornat al segon lloc de la classificació amb possibilitats d’aconseguir el lideratge.

Proper partit contra el primer del grup. A continuar amb la mateixa actitud i a afiançar aquest gran joc.