Victòria del Cadet femení A davant de la Salle Montcada 29 a 23

Aquesta jornada jugàvem a casa contra el CH Montcada. Les nostres jugadores s’han avançat en el marcador des de l’inici del partit, i l’equip contrari ha estat incapaç d’atrapar-nos. Hem arribat al descans amb un resultat de 17 a 14, i durant tot el partit, l’avantatge pel SJD ha estat d’entre 3 i 5 gols. Quan faltaven 10 minuts per acabar el partit, les contrincants s’han apropat a només un gol, però les nostres noies han reaccionat i han acabat guanyant per una diferència de 6. Cal destacar una molt bona defensa del SJD, moltes aturades de la portera, i una efectivitat en el tir del 61,7% pel SJD i del 54,7% pel CH Montcada.