Victòria del Cadet femení A a la pista del BCN Sants

Partit molt igualat a la primera part, tot i que hem arribat al descans amb una avantatge pel Sant Joan de 2 gols (9 – 11). Durant la segona part, les nostres noies han anat agafant distància, i hem arribat a guanyar per 5 gols, però l’adversari ha reaccionat i ha empatat quan quedaven 5 minuts de partit. Les nostres jugadores, molt acertades en atac i fent una bona defensa, també han reaccionat i s’han imposat 21 a 24. Ha estat un partit molt emocionant i dinàmic, amb una efectivitat en el tir del 51% pel CHSJD i del 50% CH Sants. Cal felicitar a totes les jugadores: s’han recuperat moltes pilotes, se n’han perdut poques i ha hagut moltes aturades de la portera. Enhorabona per un gran partit!!