Victòria del Aleví femení Expert a la pista del H. Ribes 4 a 12

Dissabte 4 de maig, 12.15 h. Pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes.

En un partit vistós en què els dos equips contrincants en general es van deixar jugar, les alevines del Sant Joan van fer una actuació brillant que va tenir com a resultat que guanyessin tots els quarts. Les expert, que van aprenent de les ensopegades, van plantejar un joc molt seriós que va donar el seu fruit.

Les nostres noies van començar amb una defensa molt intensa, i el primer temps es va convertir aviat en un festival de pilotes robades, contraatacs i gols. I és que la nostra pressió atabalava les jugadores del Ribes, que es veien ràpidament desbordades. També fèiem gols en atac estàtic, si bé abusàvem de la passada amb bot, que no sempre funciona. La tramuntanada santjoanenca feia que la nostra portera s’avorrís (només es va haver de lluir dues vegades) i acabaria deixant un aclaparador 9 a 0 al marcador.

Al segon temps, les expert també van començar intenses en defensa, però amb un punt de relaxació que va fer que deixessin algun forat o passadís que les rivals, ara amb dues jugadores perilloses, no van dubtar a aprofitar. A mig quart, el resultat era de 2 a 4. L’escassetat de gols nostra es devia, en part, al fet de llançar la pilota al cos de la portera contrària. La tònica d’aquesta part no va variar i, al final, el marcador va mostrar un pobre 3 a 5.

El tercer quart va començar en la línia del segon, fins que les nostres noies van fer clic i van recuperar la intensitat del primer temps. Van tornar a pispar pilotes i a contraatacar, i llavors ja tot van ser gols. De perdre 1 a 0 es va acabar guanyant 3 a 10.

L’última part va ser molt disputada. El rival, decidit a endur-se com a mínim aquest quart, va imitar la nostra tàctica de pressió i recuperació, a vegades en excés, amb l’amonestació consegüent. Les expert, però, no es van rendir en cap moment i van acabar guanyant 6 a 8.

El colofó de la lliga, abans del Top 4, no podia ser millor. Les de l’Aleví Femení Expert van exhibir tant el que ja sabien fer com el que han après aquest any, que no ha estat poc. Al final de la temporada, han deixat clar que són un equip d’allò més complet i equilibrat, amb capacitat i ganes de seguir millorant, i que estan preparades per afrontar els nous reptes que suposarà pujar de categoria. El foc lent ha fet el seu fet i ara… cap a l’infinit i més enllà!!! Moltes felicitats, noies!!!