Victòria del Aleví femení Expert a la pista del H. Gavà 4 a 12

Dissabte 6 d’abril, 16 h. Pavelló municipal Jacme March.

Victòria contundent a domicili contra un rival que, tot i plantar cara i desenvolupar un bon joc, no ha estat capaç d’aturar el que ja podem anomenar Huracà SJD, si més no pel que fa a les alevines de l’A. Amb un marcatge Ferri,* una considerable fam de pilota i un esmolat contraatac, les santjoanenques han tornat a demostrar per què són líders.

(* Des d’aquí homenatgem la passió que ha posat l’entrenador suplent.)

Al primer quart, que s’ha saldat amb un 1 a 10, la forta pressió de les nostres noies ja des de dalt ha fet que recuperessin moltes pilotes, la majoria de les quals han acabat al fons de la xarxa contrària. El solitari gol que ens han fet les gavanenques s’explica, no sols per la defensa que els hem oposat, sinó també per la brillant actuació de la nostra portera. Ni pels extrems ens han pogut fer mal.

Al segon temps, les del Gavà, que havien pres nota de les maneres de les visitants, han començat pressionant-les de sortida, però s’ha notat la feina feta entre setmana per les de l’expert i aquesta vegada no s’han comès jocs passius ni pèrdues de pilota, de manera que el rumb del partit ha tornat a ser el de la primera part. Les rivals han remuntat una mica aprofitant dues exclusions nostres, però un altre cop amb tot l’equip sencer, la nostra muralla defensiva (que a vegades era una veritable pluja de llagostes) ha impedit que la cosa anés a més. El segon quart ha acabat amb el resultat de 3 a 8.

Després del descans, un expert que ha començat una mica relaxat s’ha tornat a accelerar, ha començat a robar pilotes i el marcador ha embogit. Val a dir que la serietat en defensa no ha minvat en cap moment. El resultat del segon quart ha estat altre cop d’1 a 10.

L’últim temps potser ha estat el més fluix per part nostra. Les gavanenques han anat per davant al marcador fins a mig quart, però les de l’HSJD avui no volien deixar escapar cap punt i han tornat a agafar les regnes del partit amb prou temps per assegurar la victòria: quan a poc temps del final el 2 a 3 que mostrava el marcador podia fer pensar a les rivals en un possible empat, les nostres han sentenciat el quart, que ha acabat 2 a 4.

El resultat del matx d’avui ha estat un bon premi per a les nostres esforçades jugadores. Abans del pròxim partit, de màxima rivalitat, suposa una bona injecció de confiança. Al marge, però, de com vagin les coses d’ara endavant, hem de felicitar-les per la seva capacitat de millora, que avui s’ha traduït en un excel·lent partit. Bravo, noies!!!