Victòria del Aleví femení Expert a la pista del Bm. La Roca 7 a 9

Dissabte 2 de febrer, 16 h. Pavelló nou del BM La Roca.

Victòria èpica de les alevines expert davant el BM La Roca. Malgrat l’absència de la portera (lesionada), l’hora del partit i la forta pressió de la grada rival, les nostres noies han sabut imposar-se.

Al primer quart, ja s’ha vist l’estratègia de les de La Roca, que practicaven una defensa fèrria. Hem tingut algunes pèrdues de pilota, en una de les quals les locals han inaugurat el marcador. Nosaltres, però, també defensàvem bé, esguerrant les seves jugades transversals davant de l’àrea. Aquest estira i arronsa ha fet que el primer temps, que finalment ens ha estat favorable, no fos gaire productiu en gols: 2-4.

El segon quart també ha estat molt disputat. Com a trets diferencials, les nostres noies han recuperat més pilotes i, a pesar de les fortes defenses, s’han fet més gols: 9-9.

S’ha de dir que als dos primers temps han imperat els nervis. I és que els dos equips s’hi jugaven molt. La calma no s’ha instal·lat fins al tercer, en què l’ordre en la defensa i l’atac de les nostres noies ha posat les coses al seu lloc. Amb un 1 a 4, l’entrenador rival ha hagut de demanar temps mort per reconduir la situació. Així i tot, la part s’ha decantat al nostre favor, amb un 3 a 5.

En l’últim temps, les rivals han merescut guanyar. Ens han impedit el contraatac, i l’atac estàtic no ens ha servit de gaire; hem de millorar en aquest aspecte. El quart ha acabat amb un 7 a 4.

El partit d’avui, com vam dir l’altre dia, era una pedra de toc per confirmar la recuperació de les de l’Expert. I la veritat és que les noies han complert amb escreix. Avui han madurat de valent. Un aplaudiment per a totes, un d’especial per a les dues porteres suplents, que ho han fet genial, i un desig ben fort que la Judith, la nostra primera portera, es recuperi aviat!!!