Victòria del Aleví femení Expert a la pista del BM. Granollers 4 a 12

No en queda cap dubte: l’Aleví Femení Expert aspira a guanyar el Campionat. Davant d’un altre dels equips suposadament favorits, el BM Granollers, les de Sant Joan van tornar a deixar-ho ben clar. Aquest any, els torrons i els polvorons seran més dolços que mai. En un partit celebrat en una hora poc habitual, les 19 h, a la seu del rival, les nostres van tornar a fer gala de les seves virtuts. Sempre inaugurant el marcador (han perdut la por a la “fama” de les contrincants), excepte només al tercer quart, i sense desanimar-se quan l’altre equip empatava (el segon temps va ser d’infart) o quan l’àrbitre no xiulava les passes del rival, no van deixar de lluitar ni d’ambicionar la victòria, fins al punt de no deixar escapar cap quart: 1-4, 5-6, 2-4, 4-5. L’actuació de totes les jugadores del Sant Joan va ser magnífica en atac i en defensa; la de la portera, impecable, i a la tercera part vam poder comptar per fi amb la Irene, que per raons de salut no havia pogut jugar encara. Aquest partidàs (segurament un dels millors, de moment) fa que l’Aleví Femení Expert mantingui per segona jornada consecutiva el lideratge del Campionat, amb 13 punts i un partit més que l’immediat seguidor. I sembla que això no serà flor d’un dia: com diu una mare de l’equip, “aquest grup ja té les dents esmolades i no deixarà escapar fàcilment la victòria”.