Victòria ajustada del Infantil femení A davant del CH Cerdanyola 22 a 21

El Femení Infantil A guanya al CH Cerdanyola en un partit molt igualat.
Diumenge. Primer partit de la jornada, 9:00 hores. Arribem al camp, hem dormit una hora menys (canvi d’horari) però les jugadores estan ben despertes i preparades per afrontar el partit que promet ser molt equilibrat i emocionant. Hi ha ganes de guanyar.

Comença el partit. El Sant Joan Despí agafa distància en els primers minuts, i continua el partit amb un marcador molt igualat, amb les santjoanenques per davant en tot moment. S’arriba al descans amb empat a 12 gols. La segona part comença amb la mateixa dinàmica. Aquesta vegada, qui està per davant del marcador és el CH Cerdanyola. Però les nostres noies han reaccionat ràpidament, i en una ratxa positiva de 4 gols s’han posat per davant agafant una avantatge de  2 gols. Ara és el contrincant qui reacciona i agafa avantatge d’un gol. Falten 5 minuts per a acabar i empaten a 20. El Sant Joan, però, acaba imposant-se en el marcador, consolidant el gol d’avantatge, acabant amb un resultat final de 22-21.

Cal destacar una efectivitat del 66% (22 gols de 33 llançaments), el gran nombre de penals assenyalats i la quantitat de decisions arbitrals res encertades, per ambdues bandes, que han restat visibilitat i joc fluid a ambdós equips, però que sobretot ens ha perjudicat a nosaltres en no donar per bons dos gols claríssims.

En resum. Partit molt intens, vibrant, apasionat i emocionant. El Sant Joan s’ha emportat una merescuda victòria gràcies al seu treball i constància.