Victòria agònica del Sènior masculí A davant H. Palautordera 32 a 31

El nostre Sènior masculí A va aconseguir una victòria agònica a l’últim sospir de partit davant del H. Palautordera.

El partit va començar amb els dos equips ben posats en el partit,pero una major efectivitat dels locals de cara a porteria i amb un Pol Sabaté entonat sota pals, va generar aconseguir avantatges de 3 gols pels homes de Pedro Jiménez. Però desprès del temps mort de Marc Lurbe, l’equip visitant comença a posar en dificultats als locals i explotar el seu contraatac de primera i segona onada que tants gols els hi va donar. Arribant a la mitja part amb un 17 a 14 gols a favor nostre.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica, amb un Sant Joan amb ganes de separar-se al marcador ràpid arribant a aconseguir un avantatge de 4 gols al minut 35, però sense arribar a trencar el partit. Aquest fet ho va aprofitar l’equip del Montseny per anar retallant la diferència poc a poc, fins arribar als últims 5 minuts amb una diferència de tan sols 2 gols.

Dues últimes pèrdues del equip local van donar possibilitats als homes de Lurbe per poder arribar a empatar, gràcies a un discutit penal decretat per la parella arbitral. Amb temps aturat el nostre porter Pol Sabaté va aconseguir aturar la pilota a Albert Selles, fent que l’equip guanyes el segon partit consecutiu.

Victòries així han de donar força al equip per continuar creixent i fent-se molt més. Amb aquest dos punts el nostre equip puja fins la 8a posició.

Cal destacar en el aspecte ofensiu a Ruben Cabello i Gaby autors de 7 gols cadascú d’ells per part local, i Albert Selles amb 10 gols per part visitant.