Victòria a SANES i bitllet a la butxaca per jugar les fases d’Ascens a Plata!!!

SENIOR FEMENÍ LLIGA CATALANA CH.SANT ESTEVE SES. 23 – 29 HSJD

Partit molt complicat, on el Sanes s’ha deixat la pell lluitant per intentar aconseguir els dos punts, molta igualtat als primers trenta minuts arribant al descans amb un marcador de 12-14.

Comença la segona part amb les locals molt eficients, arribant a l’empat al minut 40. A partir d’aquest moment la nostra espectacular defensa acompanyada d’un atac eficaç, ens ajuda a marxar al marcador i mantenir una distancia prudent de tres gols i mantenir-la fins el minut 58,  on agafem les ultimes forces i aconseguim marcar tres golets més i que el rival no marqui cap. Així arribem al final amb el resultat de 23-29.

Victòria molt treballada on el Sanes no ens ho ha posat gens fàcil.  Gràcies al gran treball en equip, jugadores, cos tècnic i afició, cadascú posant el seu granet de sorra, hem arribat a aconseguir un somni que a principi de temporada no ens podíem ni imaginar…… ESTEM A FASES!!!!!!

Proper partit a casa contra el Joventut Handbol Mataró, us hi esperem.