Una altra victòria del Sènior masculí B al camp del ASME C

Partit de la 14a Jornada de la Lliga regular, i primer de la segona volta, jugat el passat dissabte contra l’Handbol Sant Martí (ASME “C”) al Pavelló de La Verneda.

Partit contra un dels equips cuers del grup però que ens va posar molts problemes. Resultat curt pel que reflexa la classificació. El Sant Martí ens va crear molts problemes, ens va saber jugar i va ser l’equip que va jugar sense alts i baixos tot el partit.

Els nostres com sempre però, malauradament, van ser més inconstants, amb moments estel·lars i altres més capficats en cercar superioritats que no trobaven.

Però al final, els dos punts van caure al sarró dels nostres…….i continuem invictes una setmana mes.

Vàrem començar per sota, veien que el Sant Martí ho donava tot i a nosaltres ens costava trobar el camí, i no va ser fins el minut 15 que el Sant Joan va igualar el partit. Ja teníem el partit on volíem i amb joc ascendent. Haviem perdut 15’ però semblava que els nostres s’anirien en el marcador.

I així va ser fins el minut 25. Poc a poc varem aconseguir una renda mínima de 2 gols que pensàvem que s’eixamplaria amb el pas dels minuts. Però els nostres, ben al contrari que a la resta dels anteriors partits, van entrar en un petit sot que va permetre el Sant Martí igualar el marcador el minut 5 de la segona part.

10’ de desconcert dels nostres que va donar ales al rival.

A partir d’aqui, el de sempre, serrem les dents, juguem com a equip, ens treiem la son en atac i comencem a “carburar”, a foc lent però amb pas ferm…..

I ara sí, ara ens comencem a allunyar en el marcador, no de forma contundent però sí de forma constant, de 2, de 3, de 4.

Al final 27-31. Victoria de 4 que ens aferma en el lideratge, tot i que els rivals que ens segueixen tampoc afluixen, en referma com l’equip a batre…….

Esperem que els nois continuïn en la línia i que acabin invictes aquesta Temporada.

De ben segur que no ens ho posaran fàcil.

Som-hi nois!!!! A continuar gaudint i fent-nos gaudir amb el vostre joc i les vostres victòries