SÈNIOR PRIMERA NACIONAL MASCULINA | SANT ESTEVE SESROVIRES – HSJD

PNM: Sant Esteve Sesrovires 31 – 34 Sènior Masculí A.

Visitem el camp del Sanes amb un gran ambient de Handbol.

Amb un parcial de 0-4 iniciem el partit, però l’equip local comença a entrar en el partit i aconsegueix anul·lar el nostre avantatge arribant al descans amb un marcador favorable de 18-16.

La segona meitat del partit a estat molt disputada amb un equip local molt lluitador que no permetia que ens distanciéssim fins als últims cinc minuts que amb un desavantatge de dos gols, aconseguim un parcial de 1-6, ajudats per la nostra afició, per a arribar al final del partit amb el 31-34.

Cinquena victòria consecutiva que s’aconsegueix per primera vegada des que militem en categoria nacional cosa que ens permet seguir en els llocs de cap en la competició.

Pròxim partit a casa contra el Club Handbol Bordils, el dissabte 30 d’octubre a les 18.15 hores.